Home » Ferestre

Nu ştiţi ce ferestre sau uși să alegeţi ?

Apelaţi cu încredere la specialiştii noştri şi vă vom oferi soluţia optimă pentru dumneavoastră.

Ferestre

TERMOVEST Cluj produce ferestre termopan care  îmbină toate caracteristicile de calitate pentru o durată îndelungată de viaţă. Ferestrele GEALAN şi SALAMANDER, combinate prin cele mai moderne tehnici de asamblare cu geam termopan GUARDIAN asigură un confort ridicat clienţilor noştri.  În funcţie de elementele componente, ferestrele se împart în 5 game constructive, standardele calitative fiind un criteriu de bază pentru fiecare gamă de ferestre termopan de la TERMOVEST.

Ferestre Termo Standard

Ferestre Termo Standard

Ferestrele termopan S3000 oferite de TERMOVEST va oferă toate caracteristicile de calitate pentru o durată îndelungată de viaţă.

Ferestre Termo Plus

Ferestre Termo Plus

Sistemele de ferestre Termo Plus de la TERMOVEST nu au concurenta, din punct de vedere al eficientei, prezentand astfel o performanta ridicata.

Ferestre Termo Premium

Ferestre Termo Premium

Dezvoltarea unui sistem de ferestre cu cele mai bune proprietati de izolare nu este o intamplare, ci rezultatul unor lucrari de dezvoltare...

Ferestre Termo Alu

Ferestre Termo Alu

Gama de ferestre pe structură de aluminiu oferită de TERMOVEST aduce pe piaţă produse deosebite din punct de vedere al rezistentei si confortului.

Ferestre Termo Wood

Ferestre Termo Wood

Vă oferim ferestre din lemn stratificat esenţe: MOLID, PIN NORDIC, MERANTI, STEJAR, Materialul bine ales, uscat la 8-12%

©2021 SC Termovest Prod SRL, Cluj Napoca, CIF 32014225, J12/2248/2013, Tel: 0724 343 265
Site creat si optimizat de LiveCOM Cluj