Home » Ferestre » Ferestre Termo Wood

Nu ştiţi ce ferestre sau uși să alegeţi ?

Apelaţi cu încredere la specialiştii noştri şi vă vom oferi soluţia optimă pentru dumneavoastră.

Ferestre Termo Wood

Vă oferim ferestre din lemn stratificat esenţe: MOLID, PIN NORDIC, MERANTI, STEJAR
Materialul bine ales, uscat la 8-12%, înnãdit pe lungime, formeazã materia de bazã tristratificatã lipit cu adeziv monocomponent tip D4, constituindu-se în profile de:
- 82*68mm - în cazul fabricãrii ferestrelor
- 110*68mm - la uşile de intrare
- 110*42 mm - în cazul uşilor interioare.

Siguranţa cadrului este asiguratã de cep dublu şi scobiturã. Micile defecţiuni şi pungile de rãşinã sunt corectate prin îndepãrtare şi înlocuirea acestora cu dopuri de dimensiuni diferite. Cele trei straturi ale semifabricatului, rezultã din tãierea radialã a buşteanului, care conferã alãturi de finisarea prin pigmentare, sau bãiţuire, o suprafaţã finã si mãtãsoasã.

Feroneria
Închiderea, etansarea si izolarea termo-fonicã ale ferestrelor si usilor de terasã termopan este asigurat de sistemul ROTO NT.. În cazul usilor de intrare pentru asigurarea securitãtii casei Dumneavoastrã, feroneria ROTO - DOORSAFE vine în întâmpinarea clientului prin sistemul de închidere în cinci puncte. Pragul de aluminiu, folosit la cererea clientului oferã o variantã constructivã pentru usi de intrare cu deschidere cãtre interior.
La usile interioare feroneria utilizatã este din gama ROTO NT, cu balamale reglabile pe trei directii. Mânerele de  diferite culori si tipuri, mânere pentru grupuri sanitare, mânere cu forme sferice sunt câteva dintre optiuni.
Balamalele speciale leagã între ele foile de usi, care deplaseazã pe traiectorie sistemul de usã. Usile sunt echipate cu
mânere, cu ajutorul cãrora se realizeazã închiderea si deschiderea manualã.

Izolarea aero-termo-fonică
Este realizatã prin cheder dublu de etansare tip DIPRO K5286, L2110, aplicat în dublul falt a canatului, îmbinat la colturi, în cazul tâmplãriei exterioare, si de tip K5286la tâmplãria interioarã.

Lacrimar
Cantitatea de apă care se scurge pe geam este adunat si condus mai departe în afara traversei tocului de către lacrimarul de aluminiu, acesta fiind aplicat chiar pe traversa inferioară a tocului.

Geamul termopan
Grosimea de bazã folositã este 4-16-4 mm, geam tip LOW-E cu ARGON cu coeficientul de transmitere termicã k = 1,1 W/m²k.
La cerere se utilizeazã si geamuri termopan sau tripan speciale cu izolatie termo-reflectorizantã, fumuriu (parsol), sau bombat.
Bariera de vapori constituitã de-a lungul liniei geam-sipcã, geam-traversã si hidroizolatie-montant este realizat printr-un strat elastic, transparent sau colorat cu componenti pe bazã de silicati.

Finisarea
Produsele finite, sunt finisate cu baituri de diferite nuante (conform catalog), oferite de producatorul RENNER Italia, care se aplicã în 3 straturi.
Finisarea rezultatã oferã o protectie contra ciupercilor xilofage, razelor UV si a efectului dãunãtor a apei asupra lemnului.
Culoarea albã si culorile din paleta de culori oferite de RENNER, prezintã o gamã variatã de nuante si culori.

©2021 SC Termovest Prod SRL, Cluj Napoca, CIF 32014225, J12/2248/2013, Tel: 0724 343 265
Site creat si optimizat de LiveCOM Cluj